Kristie
Kristie


1 januari 2017 - Blog

Welkom 2017!

Tags:

Allereerst, natuurlijk de beste wensen voor jullie allen. We hebben afscheid genomen van 2016, een jaar vol met hobbels en hoogtepunten. Nu zitten we in het nieuwe jaar, maar wat kunnen we van 2017 verwachten? Wat zegt het getal 2017 over dit jaar? In deze blog zal ik het jaar 2017 vanuit verschillende oogpunten belichten. Laten we er een mooi jaar van maken!

In 2017 zien we dat het zwaartepunt qua maandtrilling, zich bevindt in de periode van januari tot en met mei. De maanden met een Meestertrilling, zijn de maanden waar we groeisprongen maken en uitdagingen overwinnen. De maanden januari, maart, mei en oktober vallen hieronder, besef dat in deze maanden er meer spanning en onrust in je systeem kan zitten. Laat je niet uit balans halen, maar zorg dat je goed aard. 

Het getal 17, wat samen 8 maakt, zorgt er natuurlijk voor dat de 8-energie tot leven komt. Er wordt dit jaar veel karma afgewerkt, dit kan natuurlijk positief zijn afhankelijk van hoe jij je karma hebt opgebouwd. Je zult dit jaar oogsten wat je de vorige jaren hebt gezaaid, waar je al die jaren voor hebt gevochten, je zult de vruchten plukken. Ook zullen energetische banden een rol gaan spelen. Je kunt verbindingen weer opnieuw voelen. Deze banden zullen dit jaar meer vorm krijgen, waar we natuurlijk heel erg blij van zullen worden! Los van deze energetische banden, zullen er ook veel algemene dingen in orde worden gebracht, dingen moeten weer in evenwicht komen. Een gezonde balans en nieuwe harmonieën. Hierdoor zul je natuurlijk wel keuzes moeten maken, hopelijk zonder teveel dieptepunten. 2+0+1+7 = 10. De 10 staat voor het ‘rad van Fortuin’ in de tarot. Je mag dus onverwachtse, plotselinge wendingen verwachten op je pad. Door deze wendingen kom je steeds meer op je eigen koers, dus niks aan de hand. De trilling van het getal 17 staat centraal dit jaar. In de tarot is dit de ster, dit staat voor healing en harmonie. Als je bereid bent om vorige jaren los te laten, zul je hier veel genoegen van ervaren in 2017.

Binnen de Lenormand, is kaart nummer 17 de ooievaar, dit staat voor verandering, vernieuwing, (weder)geboorte. Naast kaart nummer 16, de sterren, kun je dus zeggen dat het jaar 2017 in het teken zal staan van veranderingen, kosmische veranderingen, energetische veranderingen gestuurd door het universum.

Hoe meer je de vorige jaren hebt losgelaten, hoe meer vernieuwing je mag ervaren. Durf in je eigen energie te staan, durf je eigen keuzes te maken en laat los waar nodig. Dit is het jaar waar je leiderschapskwaliteiten erg belangrijk zullen zijn. 2017 is het jaar van vernieuwing, het jaar van loslaten, het jaar van mogen ontvangen.

2017 kan een zeer boeiend jaar worden, met vreugde, vernieuwing en healing, mits we daarvoor openstaan. Als we bereid zijn om zonder angst een sprong in het diepe te nemen, als we continue contact houden met ons innerlijke zelf, met alle liefde.. Dan beloofd dit een voorspoedig jaar te worden.

Ik zeg doen!

Namasté

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Terug naar blog overzicht