Kristie
Kristie


23 december 2016 - Blog

Uw wens is mijn bevel

Tags:

Positieve Affirmaties, heb je er weleens van gehoord? Het is eigenlijk een soort van ‘Self-fulfilling Prophecy’: Een voorspelling die, omdat je er volledig in gelooft, uitkomt.

Ik denk dat iedereen dit wel kent; je zegt iets zo vaak tegen jezelf, dat je er ook daadwerkelijk in gaat geloven en daarna gebeurd dit ook daadwerkelijk. Deze gedachte, deze overtuiging is een kracht, mits je het positief benaderd, want hiermee doe je namelijk direct een beroep op het universum. Het universum gaat aan de slag met al die gedachten en emoties die je hebt en zegt eigenlijk alleen maar ‘uw wens is mijn bevel’. Gebruik je dit op een negatieve manier, dan tja..

Klinkt allemaal heel bijzonder en bijna magisch, dus nu eerst even een concreet voorbeeld;

Als je ’s morgens wakker wordt en je stoot je teen.. wat gebeurd er dan? Dan baal je, soms dan scheld je nog even omdat je de pijn zo voelt en na 5 minuten ben je nog steeds aan het balen.. Denk hier eens over na.. Denk eens terug aan de dag dat dit je is overkomen (dit heeft iedereen minimaal één keer in zijn leven meegemaakt haha) ik weet ZEKER.. de rest van je ochtend verliep niet zoals je in gedachten had en was overschaduwd door een gevoel van ongenoegen en ontevredenheid.

Oke, misschien een ander voorbeeld: Je hebt hoofdpijn.. Hoe meer je denkt aan het feit dat je hoofdpijn hebt, hoe erger de pijn wordt en over een uur voelt je hoofd als een atoombom. Maar, als je hoofdpijn hebt en je hebt een leuk telefoongesprek of je krijgt een leuk kado of je hebt het ineens heel erg druk.. ik weet ZEKER dat je dan die hoofdpijn ook even niet meer had..

En nog een hele kleine; Als je haast hebt, zijn altijd alle stoplichten rood..

Kortom; Je gedachten, daar gaat het universum mee aan de slag.. En deze heeft maar één enkel antwoord; Uw wens is mijn bevel.

De sleutel is het herhalen van positieve affirmaties, totdat je zelf volledig in deze affirmaties gelooft. Als je zelf in je affirmaties gelooft, dan zorgt het voor een diepe overtuiging.. Zodra deze overtuiging er is, gaan er dingen gebeuren. Hieronder zal ik nog een aantal affirmaties neerzetten, zodat je misschien een idee krijgt.. Op de site bij ‘Charmed Woordenboek’ kun je nog een lijstje vinden, mocht je dit interessant vinden. De affirmaties moeten namelijk wel aan een aantal dingen voldoen;

  • Zorg dat je je affirmatie uitspreekt alsof het al zover is. Het universum kent namelijk geen tijd, als je iets uitspreekt in de toekomst dan zegt het universum ‘Uw wens is mijn bevel’, dit betekend dus dat dit in de toekomst blijft liggen.
  • Zorg ervoor dat je affirmatie met jezelf te maken heeft. Je kunt namelijk niet het vertrouwen in de affirmatie laten groeien bij een ander. Het gaat hier om jouw eigen intentie.
  • Visualiseer.. Dit maakt je affirmatie zo veel sterker. Visualiseer je ideale situatie, maar wel op een manier dat je ook het gevoel hebt en ervaart alsof het allemaal al zover is.
  • Wees dankbaar, spreek dankbaarheid uit, voor alles wat je hebt.

Het vooral om het gevoel dat je erbij hebt, het gevoel dat jij voelt en ervaart tijdens de gedachten die je hebt. Hier ligt de kern.. En bedenk dat het universum enkel antwoord met;

‘Uw wens is mijn bevel’.

Een aantal voorbeelden op een rij;

  • Ik ben zo dankbaar dat ik een gelukkig leven heb met mijn gezin.
  • Ik ben zo Blij dat ik alles heb bereikt in mijn leven en nu de vruchten pluk.
  • Ik ben blij dat ik gelukkig ben.
  • Ik ben dankbaar dat ik een veilige en warme relatie heb.

Ik hoop dat je het een beetje begrijpt.. maar vooral ook dat je de kracht vind om jezelf het leven te geven wat jij verdiend! Dit betekend natuurlijk niet, dat als je het een week probeert, dat het direct werkt. Het gaat om de volledige overtuiging die je in jezelf moet laten groeien, dit laat dingen gebeuren. Deze volledige overtuiging heeft tijd nodig om te groeien, geef het ook de tijd om te groeien.. maar begin vandaag met planten! 

Positieve affirmaties.. Uw wens is mijn bevel. 

Namasté

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Terug naar blog overzicht