Kristie
Kristie


7 september 2016 - Blog

Totemdieren!

Tags:

Totemdieren stammen uit de traditie van de Indianen. Totemdieren kun je zien als een gids die er voor je is en je beschermt. Deze totemdieren hebben eigenschappen waar je bepaalde boodschappen uit kunt halen. 

Je hebt niet alleen verschillende totemdieren maar ook nog verschillende soorten, namelijk; Geboorte totem, reis totem, levenstotem en boodschap totem.
Sommige mensen geloven dat je zelf een dier kunt uitkiezen, een dier die je bijvoorbeeld altijd tegen komt of een dier waar je gewoon altijd helemaal gek van bent. Desalniettemin, geen enkel dier staat hoger op de ladder dan de ander. Ieder dier is uniek met zijn eigen kracht, kwaliteiten, medicijnen en boodschappen. Je kunt enkel succes boeken met een dier die naar jou toekomt.
Om jouw eigen totemdier te ontdekken kun je eens rustig bedenken voor welk dier je altijd belangstelling hebt gehad, in welke periodes van je leven deze interesse was of misschien wel welk dier je het vaakst tegen komt. Probeer dit dan te combineren met de situatie waar je in zit.

Het dier dat altijd al je aandacht heeft gehad is waarschijnlijk je levens Totem, het dier dat je het vaakst ziet in de natuur of waar je je op dit moment het meeste toe voelt aangetrokken is hoogstwaarschijnlijk je reis totem. Dieren waarover je droomt kunnen je levenstotem zijn of je reis totem.
Ze kunnen in de loop van je leven veranderen, afhankelijk de fase in je leven. Totemdieren hebben we allemaal, ga niet op zoek.. Zij vinden jou vanzelf!

Namasté

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Terug naar blog overzicht