Kristie
Kristie


17 april 2017 - Blog

Lenormand Kaarten

Tags:

We weten dat veel mediums en paragnosten gebruik maken van de Lenormand kaarten, sommigen maken gebruik van de tarot en anderen van de zigeunerkaarten. Ik heb het meeste met de Lenormand kaarten, ik gebruik ze dan ook erg graag. De Lenormand kaarten geven mij inzichten en concrete situaties helder weer. 

Iedere kaart van de Lenormand kaartendeck, heeft een eigen betekenis. Volgens de regels tellen omgedraaide kaarten niet (wat wel het geval is bij de tarot kaarten), je kunt de kaarten op verschillende manieren leggen, en iedere kaart heeft een eigen betekenis. Je moet deze algemene betekenissen natuurlijk een beetje kennen, wil je de kaarten kunnen (leren) lezen.. Maar het zijn uiteindelijk de combinaties van kaarten die ervoor zorgen dat je een helder beeld krijgt van een bepaalde situatie.

Na mijn jaren ervaring, ben ik erachter gekomen dat iedere collega anders werkt, anders kijkt, anders voelt, anders interpreteert etc. Dit vind ik erg bijzonder om mee te maken. Ook al interpreteren we de kaarten anders, het verhaal dat we mogen vertellen over specifieke situaties komen wel overeen, hoe bijzonder is dat?!

Voor mij geldt dat ik me openstel op het moment dat ik mijn kaarten vast heb, ik begin te schudden en krijg een voorgevoel.. als ik mijn kaarten openleg, is het net alsof ik een boek opensla en kan beginnen met lezen. Ook dit is voor iedereen anders. Ik heb collega’s die de kaarten als een verlengstuk zien, die de kaarten anders uitleggen dan dat ik doe etc. Toch is de basis hetzelfde.

De lenormand kaarten zijn bijzondere kaarten, er wordt vaak gezegd dat deze het makkelijkste te lezen zijn als je wilt beginnen. Ik weet niet of ik dat perse waarheid vind, maar ik denk wel dat het erg belangrijk is dat je gevoel hebt bij de kaarten die je vast houd, dat je voelt dat de energie gaat stromen, dat je voelt dat het goed is.

Geschreven door onze medium Shanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Terug naar blog overzicht