Gidsen

Je gids behoort altijd tot je eigen zielengroep, de zielengroep waar jij al eeuwen lang bij hoort. Gidsen zijn hoog ontwikkelde zielen, die je altijd bij staan. Je gidsen kunnen ook mensen zijn die je kent die overgegaan zijn, maar ook zielen die je kent uit je vorig leven. Gidsen zijn vaak niet mensen die je in dit leven hebt gekend en zijn overgegaan. Er is namelijk nog altijd tijd nodig om te helen, voor zielen weer kunnen evolueren.

Gidsen kunnen op verschillende manieren met je communiceren, sommigen horen hun gidsen daadwerkelijk praten, sommigen zien hun gidsen en bij anderen voelen ze hun gidsen intuïtief. Een gids voelt altijd veilig, positief en warm. Als je je open wilt stellen voor je gids, stel je je ook open voor andere entiteiten, dus op het moment dat het niet goed voelt, is het nooit je gids.

Je gids ken je namelijk al en behoort tot jouw eigen zielengroep.

 

Iedereen heeft gidsen, sommigen hebben er maar een, sommigen hebben er meer. Ook als je je gidsen niet ziet of hoort heb je gidsen om je heen. In de volksmond noemt men dit ook wel eens een beschermengel. Als je niet bewust kunt communiceren met je gids, besef dan dat jouw intuïtie eigenlijk de boodschap van je gids is. Men zegt niet voor niets dat je intuïtie altijd klopt!

 

Ook kunnen ze zich kenbaar maken in een bepaalde geur, een bepaalde warmte of energie. Zij hoeven niet perse een gedaante aan te nemen. Als zij dit wel doen, is het vaak iets wat je al herkent uit je vorige leven waardoor het ook veilig voelt.
Een gids ontneemt nooit je eigen wil, hij kan je enkel leiden en begeleiden. Keuzes die je maakt en de gevolgen van deze keuzes zijn voor eigen rekening. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de dingen die je moet leren in het aardse leven.