Dromen en symbolen

Alle dromen hebben symbolen, ieder klein onderdeel van jouw droom wilt je iets vertellen. Sommigen onthouden dromen niet, sommigen onthouden dromen wel, anderen dromen vaak hetzelfde, maar wat moeten we daar nou mee?

Een droom is een stuk van je onderbewuste, een stuk van het universum of zelfs een stuk van je gidsen. Tijdens je slaap, wanneer het ego slaapt, heeft het universum en/of je gidsen toegang en zij willen je iets vertellen.

Soms weet je zelf wat je droom je wilt vertellen maar soms ook niet. De dromenvangster van Charmed Spirits is hierin gespecialiseerd. Zij weet de symbolieken samen te voegen om jouw dromen op die manier te verklaren. Op deze manier kun je antwoorden en inzichten krijgen in je huidige situatie of misschien zelfs wel over de toekomst.

Het kleinste detail kan belangrijk zijn, een bepaalde kleur of soms zelfs de tijd dat je wakker bent geworden.

Het uitleggen van dromen en dan vooral de symbolen is een aparte gave waar onze eigen Dromenvangster erg veel verstand van heeft.

Zij is alleen te vinden bij Charmed Spirits en dat maakt het natuurlijk extra bijzonder om haar gaven om dromen uit te leggen te mogen ervaren!