Kristie


20 mei 2018 - Blog

Mystic Angels

Tags:

Mystic Angels, iets waar je waarschijnlijk nog niet vaak van hebt gehoord.. Toch zijn er meer mystic angels om ons heen dan dat je je realiseert. Mystic Angels, zijn eigenlijk aarde engelen, engelen vermond in het ‘menselijk wezen’ die wij zijn.
De Mystic Angels zijn overal om ons heen, misschien ben jij er wel een zonder dat je dit weet! Het kan allemaal, want Mystic Angels zijn eigenlijk een gemengde groep van aarde engelen. De verschillende typen aarde engelen, bestaan uit de engelen, de wijzen, de elementalen en de sterrenmensen.

Een Mystic Angel, is half engel en half wijze met een lijntje naar Aartsengel Rafael. Samen met aartsengel Rafael, kunnen de mysitic Angels helen. Zij hebben een sterke verbinding met het engelenrijk en delen veel kenmerken met de engelen. Ze zijn liefdevol, behulpzaam, zorgzaam en echte gevers. Over het algemeen vinden Mystieke engelen dat zij sterker dan de gemiddelde mens zijn, dit heeft te maken met het feit dat zij niet de gemakkelijkste levens hebben gehad door de eeuwen heen. Het werk als heler of als wijze, heeft vaak gezorgd voor problemen, executie etc. Hierdoor hebben zij sterke karmische herinneringen en wonden. Door deze herinneringen, beschermen zij zichzelf door stoerder te worden/ doen voorkomen.
Ondanks dat zij door de eeuwen heen, in hun verschillende levens, van alles hebben gezien, geloven zij nog steeds in de goedheid van de mens.

De mystieke engel, heeft twee kanten: stoer en lief. Zij zijn super gevoelig en als engelen zijn ze empathisch, voelen met je mee. Met het sterke lijntje naar aartsengel Rafael, ligt het voor de hand dat het levensdoel van de mystieke engel, helen is.
Door hun geschiedenis als wijze, weten zij veel. Ze geven goede tips voor een gelukkig bestaan, kunnen makkelijk achter het ‘masker’ kijken van een ander. Mystieke engelen hebben zo veel te bieden.

Nu het een beetje duidelijk is wat een Mystieke engel is, wil ik graag nog een beetje toelichten wat er bedoeld wordt met ‘wijze’. Met een wijze, bedoelen we geïncarneerde tovenaren, sjamanen, heksen, hoge priesteresssen, magiërs etc. Wijzen zijn over het algemeen heel erg gevoelig voor de maan- fasen. Ze zijn bijzonder (hoog) sensitief en intuïtief en bezitten een grote wijsheid. Wij zijn hier om mensen eraan te herinneren hoe ze hun innerlijke kracht kunnen gebruiken om harmonie te creëren in het leven.
Dit is slechts een korte en eenzijdige schets van het samenvoegsel Mystiek Angel. Er zijn verschillende vertakkingen, maar in de kern allemaal het zelfde: Hoog- gevoelige mensen, die het gevoel hebben dat ze niet in deze wereld horen. We willen de wereld beter achter laten, dan hoe we hier zijn gekomen. Vaak (onbewust) herinneringen aan vorige levens en de karmische pijnen die nog in het hier en nu kleven.
Alle Aard engelen hebben het voorrecht om een directe lijn met een aartsengel te hebben.
Namaste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar blog overzicht