Kristie


13 april 2018 - Blog

Healing met de violette vlam.

Tags:

Healing, helen.. het woord zegt het al een beetje. Met een healing kun je mensen helpen om weer in balans te komen met zichzelf, je kunt hen helpen om oude wonden te helen, pijnen weg te halen en nog veel meer. Een healing heeft een brede betekenis, het kan mentaal zijn, emotioneel maar ook zeker fysiek. Een healing kan soms zo krachtig zijn, dat men direct rust ervaart na een het ontvangen van een healing.

Kort geleden heb ik kennis gemaakt met de violette vlam. Een healing die zo goed en sterk voelde, dat ik me ben gaan verdiepen in deze violette, krachtige straal. De violette vlam, is een energie die helpt de geest te zuiveren, het lichaam te ontspannen en emoties de ruimte te geven. Het is eigenlijk te vergelijken met reiki. Ook de violette vlam heeft de kracht om het zelfgenezend vermogen van je lichaam te vergroten. De energie die vrijkomt geeft vreugde, een gevoel van lichtheid van hoop en nieuw leven.

De violette vlam werd door Saint Germain in het leven geroepen om je te helpen om oude trauma’s te helen. Saint Germain is een opgestegen meester. Hij brengt de mensheid wijsheid, inspiratie, creativiteit en natuurlijk de inwijding en methode van het werken met de violette vlam. Door met deze energie te werken ervaar je de kracht om negativiteit te transformeren, een krachtiger zelfbeeld maar ook innerlijke rust en een beter inzicht in jezelf. Ik vind deze vlam, deze healing echt geweldig en het helpt me keer op keer.

We kennen verschillende vormen van healings geven en ontvangen. Heel veel mensen kennen de healing met reiki, the golden light, dolfijnen healingen of het witte licht. De violette vlam is niet een energie waar je standaard mee wordt ingewijd, dit is een bijzondere vlam met ongekend veel kracht.

Mocht jij je willen verdiepen of meer informatie willen, dan raad ik je aan om hier een kijkje nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar blog overzicht