Kristie


8 mei 2018 - Blog

Dit is mijn toekomst!

Tags:

Toekomst voorspellen, toekomst.. een kijkje nemen in wat er staat te gebeuren. Soms kloppen voorspellingen tot op de dag, soms klopt er geen snars van. Vaak zijn het de toekomst voorspellingen die wij graag zien uitkomen, de voorspellingen die uitblijven. Kan je de toekomst voorspellen? Hoe zit het dan met de voorspellingen die niet uitkomen?
Toekomst voorspellen, ligt niet zo eenvoudig als dat het lijkt.

Sommige mediums en paragnosten geloven niet in je toekomst kunnen voorspellen. Op zich een logische gedachtegang, toch ligt het niet zo gemakkelijk.

Jij hebt jouw eigen toekomst in jouw handen, jij bent vrij om keuzes te maken waarvan jij denkt dat het de juiste keuzes zijn. Dit geldt immers ook voor de ander. Precies om deze reden is het erg moeilijk om een toekomst te voorspellen. Moeilijk, maar niet onmogelijk.
Vaak zijn het de grote lijnen van jouw toekomst die te voorspellen zijn, de details kunnen altijd veranderen.
Op het moment dat je heel graag iets wilt, dan gaat vaak ook je volledige focus naar dit onderwerp. Je bedenkt je zowel positieve als negatieve scenario’s. Hier gaat het vaak mis. Je trekt (onbewust) energetisch aan de situatie, door je focus er continue op te leggen, mede om deze reden kunnen de dingen vertragen.
Tevens heeft het natuurlijk te maken met de keuzes die jij maakt, of de ander.
Als iets bij elkaar hoort, dan komt dit ook altijd bij elkaar, daar zorgen ze boven echt voor! Alleen is het niet altijd op het moment dat jij dit wilt, of gaat het niet zo snel als dat je wilt.
De timing van boven is perfect, vertrouw daar ook op.
Vertrouwen staat gelijk aan het loslaten van een situatie of een persoon. Als je de kracht vindt om los te laten, geef je het vertrouwen aan het universum waardoor de energie de ruimte krijgt om te stromen. Dit stukje vertrouwen, ligt gelijk met het ontvangen wat je graag wilt.

Je toekomst voorspellen is absoluut niet onmogelijk, maar het is wel erg belangrijk dat je beseft dat jij jouw keuzes maakt en dat jij jouw toekomst in eigen handen hebt.

Namaste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar blog overzicht