Devatara


11 juni 2018 - Blog

De 9 Lunar Moon Priesteres

de 9 lunar moon priestess spirituele blog charmed spirits

Tags:

Lang geleden, toen er nog geen geschriften waren (en als die er wel waren zijn die verdwenen) aanbeden we de maan en erkenden haar als een Godin, Luna. Een heilig wezen met magische en super-natuurlijke krachten. De mens ontdekte dat aan de fasen van de maan, die wij konden zien in de nachtelijke hemel, iets samen ging met de fasen waar wij doorheen gaan. Met onze menstruatiecyclus, onze emoties en de seizoenen in het leven. 
Een ieder die zoekt naar de ‘natuurlijke wijsheid’ heeft vele keuzes, maar die van de maan
is nog het vrouwelijkste van allemaal.
De vrouwen zetten aan de hand van de cyclus van de maan hun intenties neer en maakten plannen die mee gingen in het ritme van de natuur. Bij het verbinden met deze ‘maanwijsheid’ beginnen we onze eigen natuurlijke ritmes te herinneren.

De maan is een spiegel voor mij, voor jou. Ik ben haar, zij is mij. Zij laat mij zien, door de cyclussen heen waar nog blokkades liggen, op welk tijdstip ik het beter rustig aan kan doen, of wanneer ik juist beter aan de slag kan gaan en de plannen uitvoerbaar zijn. Uiteindelijk ben ik heel het universum, zover mijn bewustzijn reikt, ik ben alle planeten, alle manen en alle zonnen, dit zijn allemaal aspecten van mij. En dus ook van jou. En zo werkt het dus met astrologie, dat wat je ́daar ́ ziet, gebeurt ook ‘binnen’ in jou. Zo hier, zo daar. Zo boven, zo beneden.
De invloed van de maan is behalve symbolisch ook letterlijk verbonden met onze eigen innerlijke natuur. De maan beïnvloed het water, de rivieren en de zeeën, maar ook weer ons eigen water, daar wij voor 70% uit water bestaan. En water is emotie. Onze hele welzijn, ons humeur, emoties, gevoelens en het vrouw zijn op zich wordt hier dus flink aangeraakt. Bedenk nogmaals, er is niets wat buiten ons gebeurt dat niet ook in ons aanwezig is.

Als priesteres leerde ik de essentie van de maan met haar cyclussen en aspecten samen het effect op ons kennen, in negen volle diepe maanden. De maanden van het volbrengen van een geboorte tot maan-priesteres. Maar behalve deze negen maanden ga je eigenlijk een levenslange school aan, en de kennis die je meekrijgt en dat op je pad komt is bij iedereen anders,
we hebben ieder onze eigen talenten.
Maar we krijgen allemaal wel te maken met leringen over; intuïtie, meditaties, kosmisch reizen, kruidenleer, etherische oliën, filosofie, geschiedenis, diverse vormen van healing, sjamanisme, het uitvoeren van rituelen, prophetie, godinnen, religies, ethiek en heilige seksualiteit.

De priesteressen van toen leefden in speciaal daarvoor toegewijde tempels gebouwd op heilige plaatsen met sterke energieën. In prachtige kleurrijke mantels en jurken, sjaals en hoofdtooisels leefden zij zoals een koningin zou leven, met heerlijk eten en geurige oliën. De tempel was hun spirituele toevlucht en om verdieping/reflectie te vinden, om tot de Godin te kunnen spreken, te mediteren en rituelen uit te voeren in dienst van de mensheid. Vroeger, voordat de mannelijke dominante energieën neer stroomden, nam de priesteres dan ook een belangrijke plaats in de maatschappij, zij was de spirituele leider, de wijze vrouw, de healer en de belichaming van de Moeder Godin. Zij was het die haar mensen koesterde met haar kennis en wijsheid. En deze rijkdom aan ervaring, kennis en wijsheid werden generatie op generatie doorgegeven. Haar leven was een grote toewijding aan alles en iedereen om haar heen, aan haar studie en het aanbidden van het leven, eeuwig voortdurend. Verdwenen zijn de Godinnen tempels van de maan, maar de maan-priesteressen zijn niet
verdwenen.
Deze heilige kennis, hoezeer men het dan ook heeft geprobeerd te onderdrukken, is nooit verloren gegaan. Het zit in ons bloed, in ons erfgoed, ons DNA; die onze ziels-geschiedenis meeneemt naar dit leven.

Tijdens een consult met mij, kijk ik wanneer jij dat ook wenst, naar je geboorte-maan en jouw maanteken en de invloed van deze maan op jou, tijdens dit tijdstip kan je veel doen namelijk en net als een horoscoop vertelt het veel over je. En leg ik een speciale maan-kaart voor jou, die jou precies verteld waar je nu staat. Uiteraard is het ook belangrijk om te kijken waar de maan op het moment van bellen zal staan en wanneer je beter wel of niet iets kunt doen, en jouw hindernissen/obstakels kunnen hierbij uitgelicht worden. Kortom; veel verdieping en verlichting van/over/in jou, en wie je werkelijk bent.
Deze consulten kan ik gaan geven vanaf 8 juni!

Met een warm hart;
9 lunar moonpriestess Devatara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar blog overzicht