Kristie
Kristie


13 mei 2016 - Blog

Alles is Liefde

Tags:

Liefde, de wortel van ons bestaan.. Liefde voor dieren, de natuur, je omgeving, je vrienden, het universum.. Alles is Liefde. De belangrijkste liefde die er is, is de liefde voor jezelf. Hoe kun je van een ander houden, als je niet van jezelf houd? Hoe kun je liefde geven, als je jezelf niet lief hebt? Jij bent de belangrijkste schakel in je leven. 

Om anderen te helpen, moet je zelf in balans zijn.. ook dit hoort bij ‘lief zijn voor jezelf’. Het durven vertrouwen op het universum vanuit je hart. Het oprecht vertrouwen brengt je rust.. dan ben je ook lief voor jezelf. Jezelf accepteren voor het prachtig mens dat je bent, houden van je zelf.. Alles is liefde.
Wij mensen, wij zijn ingewikkelde wezens als je het goed bekijkt. We hebben een hart die voelt, een intuïtie die ons leidt, gedachtes die een loopje met ons nemen. Wij mensen kunnen zo veel nadenken en piekeren, dat we soms te veel nadenken en beren op de weg gaan zien.
Piekeren is misbruik maken van je fantasie, het neemt je zorgen niet weg maar wel de kracht van vandaag en dat is jammer. Besef dat je dit zelf in de hand hebt. Jij bent de belangrijkste schakel in je leven, wees lief voor je zelf en handel vanuit vertrouwen.

We hebben ons denken natuurlijk nodig, maar als wij oprecht vertrouwen met ons hart en ons laten leiden door onze intuïtie, dan kun je de liefde omarmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Terug naar blog overzicht